Ben je op zoek naar een wetenschappelijke stage? Je kunt in het Spaarne Gasthuis of in het Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland terecht. Tijdens je stage bieden we je wekelijkse ondersteuning, in het bijzonder op het gebied van methodologie, statistiek en het schrijven van je verslag. Daarnaast kun je een SPSS cursus doen.

Interesse?

Mail naar wetenschapsbureau@spaarneziekenhuis.nl. Zet erbij in welke vakgroep je geïnteresseerd bent en waarom.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de stages contact op met dr. Catharina van Oostveen, coördinator wetenschappelijke stages, (023) 890 9070.

Stages

Op dit moment zijn we op zoek naar diverse studenten voor onderzoek. Kijk op onze site voor het actuele aanbod via onderstaande link

Klik hier voor actuele stages

Stages/onderzoeksprojecten in het buitenland

Een onderzoeksstage kun je heel goed in het buitenland doen. Binnen het Spaarne Gasthuis heeft Ivo Post (vakgroep chirurgie) contacten met vooraanstaande onderzoeksinstituten in het buitenland. Hij wil gemotiveerde studenten helpen bij het regelen van een stage in het buitenland. Het is o.a. mogelijk een onderzoeksstage te doen bij de vakgroep voor HBP-chirurgie/experimentele chirurgie van de Semmelweis Universiteit in Boedapest, Hongarije, en het ILAR, laboratorium in Aken, Duitsland.

Een onderzoeksstage in het buitenland vergt een lange voorbereidingstijd en extra inspanning. Heb je interesse in een stage in het buitenland, neem dan ongeveer een jaar voor de stageperiode contact op dr. Ivo Post, AIOS Chirurgie, ipost@spaarneziekenhuis.nl of i.c.post@amc.nl.