De Nederlandse Onderzoekers Site

Stageplaatsen

Alle richtingen

 •  

Alle opleidingen

 •  

Alle provincies

 •  
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

  Onderzoeksstage

  Als u een stage zoekt in het onderzoek

  Het is natuurlijk belangrijk om een leerzame stage te vinden. Bij veel opleidingen in het onderzoek is stage lopen een belangrijk onderdeel van de opleiding. Daarnaast is het vaak het geval dat u zelf een stage moet zoeken en actief zelf moet kijken naar de diverse onderzoeksstages die worden aangeboden. Via een stage leert u wat een specialisatie inhoudt en wat er van u wordt verwacht door de werkgever. Soms kunt u na uw stage zelfs een baan als onderzoeker aangeboden krijgen.

  De Nederlandse Onderzoekers Site is hét trefpunt voor (toekomstige) werknemers en werkgevers in de wereld van het wetenschappelijke onderzoek. Hierbij richten we ons vooral op het wetenschappelijk onderzoek verricht aan Universiteiten op het vlak van klinisch/medisch, Life Sciences, milieu, voeding en leefomgeving. Daarnaast ook bedrijven en onderzoeksinstituten zoals bijvoorbeeld TNO, NWO, KNAW en Groot Technologische Instituten (GTI). Promovendi, Postdocs en ervaren Onderzoekers, maar ook Studenten en Docenten, kunnen via dit platform informatie uitwisselen op het gebied van nieuws, arbeidsmarkt en opleidingen. Of u nu student, docent, onderzoeker, werkgever of gewoon geïnteresseerde bezoeker bent, voor iedereen is er informatie.

  Als u nog geen stage hebt

  Op onze site bieden wij de gratis mogelijkheid tot aanbieden van stageplaatsen in het onderzoek. En als u een onderzoeksstage zoekt, dan kunt u die op onze site vinden of uzelf aanmelden als stage zoekende.

  Deze pagina kunt u helemaal zelf indelen. Belangrijk is natuurlijk dat u uw beste beentje voor zet en aangeeft dat u een stage zoekt in het onderzoek en in welke periode. Vertel iets meer over uzelf en hoe u zelf de onderzoeksstage ziet, dan is de kans groot dat u voor een kennismakingsgesprek wordt uitgenodigd. Deze service is bij ons echt helemaal gratis. Dus als een bedrijf iemand selecteert die een onderzoeksstage zoekt, is dat gratis voor het bedrijf en voor u.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

  Stageplaats toevoegen

  Zoekt uw organisatie een student voor een stage of afstudeeropdracht? Wij helpen u graag bij het vinden van een ambitieuze stagiair die past bij uw profiel. U kunt uw stageplaats gratis aanmelden op “De Nederlandse Onderzoekers Site”.

  Vermelding aanvragen

  Stagetips

  Studenten mogen zeker onze stage- en afstudeertips niet missen. Zo bent u verzekerd van een succesvolle start van uw carrière. Die begint bij een goede stage.

  Lees meer