De Nederlandse Onderzoekers Site

Over ons

De Nederlandse Onderzoekers Site – Onderzoekers.nl – is hét trefpunt voor (toekomstige) werknemers en werkgevers in de wereld van het wetenschappelijke onderzoek. Hierbij richten we ons vooral op het wetenschappelijk onderzoek verricht aan Universiteiten op het vlak van klinisch/medisch, Life Sciences, milieu, voeding en leefomgeving. Daarnaast ook bedrijven en onderzoeksinstituten zoals bijvoorbeeld TNO, NWO, KNAW en Groot Technologische Instituten (GTI). Promovendi, Postdocs en ervaren Onderzoekers, maar ook Studenten en Docenten, kunnen via dit platform informatie uitwisselen op het gebied van nieuws, arbeidsmarkt en opleidingen. Of u nu student, docent, onderzoeker, werkgever of gewoon geïnteresseerde bezoeker bent, voor iedereen is er informatie.

Onderzoekers.nl is een onderdeel van Visionatline.nl met ca. 40.000 gebruikers per maand en biedt ook een vacature- en werkzoekenden service. Onderzoekers.nl is een niche-site met als grote pluspunt dat ook de kwalitatieve (latente) doelgroepen uw vacature zien. Erg belangrijk bij het zoeken van het juiste personeel in een krappe arbeidsmarkt. De trefkans om de juiste kandidaat te vinden, is bij ons vele malen groter dan bij de ‘grotere’ vacaturesites met veel meer vacatures. Bij niche sites ontvangt u over het algemeen kwalitatief betere reacties, die beter aansluiten op uw vraag waardoor een recruiter veel minder tijd nodig heeft om de juiste kandidaat te vinden tussen de niet-relevante kandidaten. Niet voor niets bedraagt het percentage van geslaagde bemiddeling door onze vacatureservice is dan ook vrij hoog!

Natuurlijk ontbreekt niet de gratis mogelijkheid tot oproepen of aanbieden van stageplaatsen. Ook kunnen bedrijven in onderzoekstechnologie en opleidingsinstellingen zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken/leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor cursussen en vervolgstudies. Voor onze tarieven, zie Adverteren. En lees hier ons Privacy- en cookiebeleid Vision@line -2018.

De dienstverlening van De Nederlandse Onderzoekers Site kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen hebt, schroom niet en mail het naar info@onderzoekers.nl

Volg de Nederlandse Onderzoekers Site ook via Twitter en Facebook!

 

Henry Dijkman

Mijn specialisaties zijn histopathologie & morfologische technieken. Ik participeerde o.a. in het nefropathologisch onderzoek en promoveerde tot doctor in 2006. Momenteel ben ik nog werkzaam als wetenschappelijk docent aan het instituut voor Pathologie van het UMCN en als hoofddocent bij het instituut voor Applied Sciences / HAN te Nijmegen.
Bekijk mijn Linkedin profiel

Harold Kerstens

Mijn roots liggen ook in het laboratorium. Na een ruime periode in het biomedisch onderzoek heb ik mijn carrière voortgezet in het ziekenhuismanagement. Naast mijn activiteiten voor Vision@Line ben ik werkzaam als bedrijfsleider in een Universitair Medisch Centrum.
Bekijk mijn Linkedin profiel

 

MEER WETEN?
Neem contact met ons op

Een initiatief van Vision@Line B.V   visionatline.nl