De Nederlandse Onderzoekers Site

Over ons

Visionatline.nl is een online initiatief om vraag/aanbod van personeel, opleidingen en bedrijven voor laboratoria, onderzoek, medische assistentenberoepen en zorgprofessionals bij elkaar te brengen. Totaal hebben de platforms van Visionatline.nl ruim 80.000 bezoekers per maand. Onze kracht ligt in het brede aanbod qua informatie gecombineerd met actuele interessante vacatures.

Met Onderzoekers.nl richten we ons vooral op het wetenschappelijk onderzoek van Universiteiten op het vlak van klinisch/medisch, Life Sciences, milieu, voeding en leefomgeving. Daarnaast ook bedrijven en onderzoeksinstituten zoals bijvoorbeeld TNO, NWO, KNAW en Groot Technologische Instituten (GTI). Promovendi, Postdocs en ervaren Onderzoekers, maar ook Studenten en Docenten, kunnen via dit platform informatie uitwisselen op het gebied van nieuws, arbeidsmarkt en opleidingen. Of u nu student, docent, onderzoeker, werkgever of gewoon geïnteresseerde bezoeker bent, voor iedereen is er informatie.

Natuurlijk ontbreekt niet de gratis mogelijkheid tot oproepen of aanbieden van stageplaatsen. Ook kunnen bedrijven in onderzoekstechnologie en opleidingsinstellingen zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken/leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor cursussen en vervolgstudies. Voor onze tarieven, zie Adverteren. En lees hier ons Privacy- en cookiebeleid Vision@line-2021.

De dienstverlening van De Nederlandse Onderzoekers Site kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen hebt, schroom niet en mail het naar info@onderzoekers.nl

Volg de Nederlandse Onderzoekers Site ook via Twitter en Facebook!

Henry Dijkman

Dr. H.B.P.M. Dijkman is docent cel-, weefsel- en ziekteleer bij de HAN-opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Zijn specialisatie is Nanotechnologie. Daarnaast heeft hij bij het Universitair Medisch Centrum Nijmegen (UMCN) een aanstelling als wetenschappelijk docent pathologie/ziekteleer. Hij doceert bij Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Tandheelkunde. Hij promoveerde op het gebied van nierziekten. Met een aanstelling bij zowel UMCN als het HAN-Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Chemie, vervult hij een echte brugfunctie tussen beide onderwijsinstituten. Naast beide docentschappen participeert hij in diverse projecten en wetenschappelijke onderzoeken, waaronder het siliconenonderzoek. Bekijk mijn Linkedin profiel

Harold Kerstens

Mijn roots liggen ook in het laboratorium. Na een ruime periode in het biomedisch onderzoek heb ik mijn carrière voortgezet in het ziekenhuismanagement. Naast mijn activiteiten voor Vision@Line ben ik werkzaam als bedrijfsleider in een Universitair Medisch Centrum.
Bekijk mijn Linkedin profiel

Meer weten?

Neem contact met ons op

Een initiatief van Vision@Line B.V. (visionatline.nl)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie