HAN-University-of-Applied-Sciences-logo

De Academie Toegepaste Biowetenschappen en Chemie (ATBC) biedt diverse interessante cursussen en trainingen op het gebied van laboratoriumonderzoek, (analytische) chemie en biologie. Naast vakinhoudelijke cursussen bieden we ook vaardigheidstrainingen aan om je als professional te ontwikkelen, zoals projectmanagement en presenteren. Alle cursussen hebben een sterke link met de praktijk en zijn vaak ook samengesteld in samenwerking met organisaties in de life sciences & chemie, zoals farma- en chemiebedrijven, kennisinstellingen (universiteiten) en diagnostische en onderzoekslaboratoria in ziekenhuizen.

HBO- en Post-HBO cursussen

De HBO cursussen zijn vooral bedoeld voor deelnemers met een MBO vooropleiding en richten zich op bij-, na- en omscholing. De Post-HBO cursussen zijn verdiepingscursussen voor diegenen die al een HBO vooropleiding hebben gedaan.

De cursussen worden niet alleen op de HAN-campus in Arnhem of Nijmegen gegeven, maar vaak ook als incompany cursus bij een bedrijf in Nederland of elders in de wereld. De cursussen zijn over het algemeen op één dag per week, meestal met een start in de middag en doorlopend tot in de avond. Daardoor hoeven de cursisten niet in de file te staan. Bovendien is er op de HAN campus voldoende parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie over de cursussen van ATBC op onze site, stuur een e-mail naar info.lifesciences@han.nl of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons nieuwste aanbod.

Kom langs bij de HAN

Oriënteer je je graag verder in het vinden van een geschikte deeltijdopleiding? Kom langs bij ATBC op een Open Avond, proefcollege of meeloopcollege. Of vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur aan.