Avans+ 2016Oriënteert u zich op een passende laboratorium opleiding? In het uitgebreide aanbod van Avans+ vindt u vast en zeker de opleiding laboratoriumtechniek die aansluit bij uw werkniveau en ervaring.

Meer inzicht dankzij een laboratorium opleiding

Werkt u in een laboratorium? Dan produceert u dagelijks grote hoeveelheden data, werkt u met analyseapparatuur en gevaarlijke stoffen. Een laboratorium opleiding kan u meer inzicht bieden in bijvoorbeeld onverwachte situaties die kunnen ontstaan. Met onze praktijkgerichte opleidingen laboratoriumtechniek leert u meer over analysetechnieken, kwaliteitsborging en veiligheid bij lab werkzaamheden. Hierdoor verbetert uw inzicht en kunt u adequaat inspelen op onverwachte situaties.

Kies uit 13 opleidingsclusters binnen Laboratoriumtechniek:

Docenten

Onze docenten, trainers en adviseurs zijn ervaringsdeskundigen met een bewezen staat van dienst. Zij zijn medeverantwoordelijk voor het invullen en uitvoeren van uw opleiding. Door hun jarenlange praktijkervaring realiseren zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische vaardigheden.

“Avans+ is gericht op de toekomst

Altijd bezig zichzelf te ontwikkelen. We hebben niet voor niets een plus achter onze naam. Die plus is waarmee we samen het verschil willen maken, waarmee we ons onderscheiden van de rest. Die plus is dan ook het belangrijkste dat we professionals mee willen geven. Avans+ richt zich op professionals die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Die geen genoegen nemen met de status quo. Die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, meer kennis, meer vaardigheden en meer verdieping. Mensen die het verschil willen en durven maken. Die zichzelf steeds weer willen overtreffen. Als u denkt dat u er al bent, dan bent u bij Avans+ aan het verkeerde adres. Wij zijn ervan overtuigd dat u met een plus achter uw naam meer bereikt. En we doen er alles aan om samen met u die plus waar te maken. Iedere dag weer. En u?” Coen Toebosch, directeur Avans+

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website. Of vraag direct een brochure aan.